ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 11 ارديبهشت 1403
سه شنبه 11 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 21 دي 1388     |     کد : 6176

سالادي از ريشه هاي خوراكي

این سالاد خوش آب و رنگ كه همراه سبزيجات ترد و تازه سرو ميشود علاوه بر خوش طعم بودن، جلوه زيادي به ميز غذا ميبخشد...

این سالاد خوش آب و رنگ كه همراه سبزيجات ترد و تازه سرو ميشود علاوه بر خوش طعم بودن، جلوه زيادي به ميز غذا ميبخشد.

مواد لازم براي 6 نفر
• يك پيمانه لبوي تازه پوست گرفته و خرد شده (150 گرم)
• يك پيمانه ترب سفيد تازه پوست گرفته و خرد شده (150 گرم)
• يك پيمانه هويج تازه پوست گرفته و خرد شده (دو عدد متوسط)
• 1 عدد پياز تازه بريده شده به شكل نيم دايره و پره پره شده ( يك دوم پيمانه)
• يك دوم پيمانه كلم باريك خرد شده
• يك سوم پيمانه روغن زيتون
• يك چهارم پيمانه آب ليمو
• 2 قاشق سوپ خوري شكر
• 10 تا 12 پيمانه مخلوط سبزيجات سالادي (كاهو، كرفس، خيار، اسفناج)
• يك چهارم پيمانه كشمش قرمز
• يك چهارم پيمانه دانه آفتابگردان بوداده

روش تهيه
1. لبو، ترب، هويج، پياز و كلم را در يك كاسه مناسب مخلوط كنيد. در يك كاسه كوچك روغن زيتون، آب ليمو، شكر، 1 ق.چ. نمك و يك دوم ق.چ. فلفل را مخلوط كنيد و به مخلوط لبو اضافه نماييد. خوب هم بزنيد و به مدت يك شب در يخچال قرار دهيد.
2. قبل از سرو سالاد، بگذاريد مخلوط به مدت 30 دقيقه در دماي اتاق باقي بماند. سبزيجات سالادي را در شش ظرف مناسب قرار داده و با يك كفگير كوچك سوراخدار (براي جدا شدن سس اضافه)، مقدار مناسبي از مخلوط لبو را روي هر ظرف سالاد بكشيد و در نهايت آن را با مقداري كشمش و دانه آفتابگردان تزيين كنيد.


نوشته شده در   دوشنبه 21 دي 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode