ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 18 ارديبهشت 1403
سه شنبه 18 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 2 آذر 1388     |     کد : 5597

پنير سوخاري

اين پنيرهاي سوخاري، با رويه ترد و پر ادويه و پنير آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پيش غذا سرو مي شوند و از بافت و طعمي بي نظير برخوردارند...

اين پنيرهاي سوخاري، با رويه ترد و پر ادويه و پنير آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پيش غذا سرو مي شوند و از بافت و طعمي بي نظير برخوردارند.

 

مواد لازم

• 500 گرم پنير كاممبر

• دو قاشق سوپخوري آرد سفيد

• دو قاشق چاي خوري پودر خردل

• يك عدد تخم مرغ

• دو قاشق سوپخوري شير

• نصف فنجان خرده نان

• يك چهارم قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز

• يك چهارم قاشق چايخوري پودر فلفل سياه

• روغن براي سرخ كردن

• سبزيجات معطر تازه

 

روش تهيه

پنير را به هشت قسمت مثلثي تقسيم كنيد و كنار بگذاريد.

بر روي يك ورقه كاغذ روغني، يك بشقاب يا يك كاسه كوچك، آرد و خردل را با هم الك كنيد.

در يك كاسه كوچك ديگر، تخم مرغ و شير و در كاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط كنيد.

هر تكه پنير را با تركيب آرد بپوشانيد و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانيد، يك بار ديگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنيد.

روغن را در ظرف گود و كوچكي داغ كنيد (يا در سرخ كن) و پنيرها را به مدت 30 تا 60 ثانيه در آن قرار دهيد تا قهوه اي/ طلايي شوند.

براي گرفتن روغن اضافه، آنها را روي يك حوله كاغذي بچينيد، سپس با سبزيجات معطر تازه تزيين نموده، با سس تند سرو نماييد.

 


نوشته شده در   دوشنبه 2 آذر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode