ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 6 مهر 1399
يکشنبه 6 مهر 1399
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 9 بهمن 1396     |     کد : 182193

سالاد سيب زمينی رنگی

ابتدا سيب زمينی ها را می شوییم و اجازه می دهیم با زیره حدود 30 دقيفه بپزد سپس پوست آنها را میگیریم و به مکعبهای ریز تقسیم می کنیم.

مواد لازم

550 گرم سيب زمينی

کدو 1/5 عدد

3 عدد تخم مرغ آب پز سفت

200گرم پنير گودا

تره و جعفری 300گرم

زیره1/4 قاشق چایخوری

سرکه 6 قاشق غذاخوری

خردل 2 قاشق چای خوری

روغن آفتابگردان 6 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه 2 عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهيه


ابتدا سيب زمينی ها را می شوییم و اجازه می دهیم با زیره حدود 30 دقيفه بپزد سپس پوست آنها را میگیریم و به مکعبهای ریز تقسیم می کنیم.

نمک و فلفل را با  روغن، سرکه و خردل مخلوط و به سيب زمينی اضافه می کنیم از طرف دیگر فلفل دلمه را همراه با پنير گودا به قطعات مکعبی تقسیم کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم.

همچنین جعفری و تره را ریز خرد و با سيب زمينی ها مخلوط می کنیم. در انتها جهت تزیین تخم مرغها را به 10 قسمت تقسيم می کنیم


نوشته شده در   دوشنبه 9 بهمن 1396  توسط   کاربر کلانتری   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode