ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 12 تير 1401
يکشنبه 12 تير 1401
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 1 مهر 1395     |     کد : 106990

خوراک مرغ و کنجد

در یک کاسه کوچک، یک و یک دوم قاشق غذاخوری سویا سس، ارده ، عسل و روغن کنجد را ترکیب کنید.

  • سه قاشق غذاخوری سس سویا

    سه قاشق غذاخوری سس ارده

    سه قاشق غذاخوری روغن کنجد

    سه قاشق غذاخوری عسل

    226 گرم سینه مرغ بدون استخوان

    یک قاشق غذاخوری روغن کانولا

    سه حبه سیر خرد شده

    سه پیمانه سبزیجات دارای برگ‌های سبز(همچون اسفناج، بروکلی یا کلم پیچ) خرد شده

    یک پیمانه دانه پخته شده (همچون برنج قهوه‌ای یا کینوا)

    یک قاشق غذاخوری دانه‌های کنجد تفت داده شده

  • برای: 2 نفر
  • زمـان: 30 تا 45 دقیقه
  • روش: آسان

آشپزی :

.در یک کاسه کوچک، یک و یک دوم قاشق غذاخوری سویا سس، ارده ، عسل و روغن کنجد را ترکیب کنید. حالا مرغ‌ را در درون این مواد قرار دهید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا مزه دار شود.حالا در یک ظرف بزرگ آب بریزید و اجازه دهید روی اجاق گاز بجوشد. سپس سبزیجات را درون آن بریزید و به مدت یک الی دو دقیقه در آب بپزید. از آب خارج کنید و زیر آب سرد بگیرید.این مواد را کنار بگذارید.ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و سپس روغن کانولا را درون آن بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود. سیر را بریزید و به مدت یک الی دو دقیقه تفت دهید.مرغ را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه هر دو طرف را بپزید.دانه‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید و به هم بزنید. به مدت یک الی دو دقیقه بپزید. حالا از روی حرارت بردارید و با سبزیجات ترکیب کنید.باقی مانده سویا سس، ارده و عسل را ترکیب کنید. آن را روی مرغ بریزید و درنهایت با دانه کنجد تفت داده شده سرو نمایید.


نوشته شده در   پنجشنبه 1 مهر 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode