ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 11 ارديبهشت 1403
سه شنبه 11 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 21 اسفند 1394     |     کد : 100732

کباب ترکی خانگی مخصوص

اگر از طرفداران طعم کباب ترکی هستید و دوست دارید این غذای بی‌نظیر را در خانه تهیه کنید، با ما همراه شوید و طرز تهیه کباب ترکی خانگی را یاد بگیرید.


اگر از طرفداران طعم کباب ترکی هستید و دوست دارید این غذای بی‌نظیر را در خانه تهیه کنید، با ما همراه شوید و طرز تهیه کباب ترکی خانگی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای کباب ترکی خانگی‌:


مواد لازم اندازه مقدار / کالری

گوشت فیله گوساله ۲ تکه ۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری

گوشت فیله مرغ ۴ تا ۵ عدد ۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری

قارچ ۳۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۲۷ کالری

فلفل دلمه يك عدد ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری

نمک و فلفل به میزان لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری

سیر ۲ تا ۳ عدد ۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری

پیاز يك عدد بزرگ یک عدد / ۵ کالری

روغن به میزان لازم ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری

سیب زمینی عدد متوسط ۱۰۰ گرم / ۷۵ کالری

کباب ترکی خانگی

 طرز تهیه کباب ترکی خانگی

ابتدا در یک ماهی‌تابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید. سیر را هم خرد کرده و اضافه کنید.

گوشت گوساله و مرغ را به ورقه‌های نازک برش بزنید.

با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کرده. سپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد کنید و به گوشت‌های ورقه‌ای و سرخ شده بیفزایید.

قبل از سرخ کردن قارچ، یک قاشق آب لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود. در این مرحله همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید.

در ظرف را ببندید و از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و طعم‌دار شوند.

سیب‌زمینی را خلال و کمی آب پز کنید. دقت کنید نیمه‌پز شده باشد. سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.

غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب‌زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزی‌جات تازه و زیتون تزئین کنید.


نوشته شده در   جمعه 21 اسفند 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode