در این فصل که توی فروشگاههای ترهبار گلکلمهای تازه و سفید به راحتی پیدا میشود بهتر است انواع تازه و گوناگونی از غذاها را به کمک این گیاه پرخاصیت و خوشمزه تجربه کنید.
يكي از اين غذاهاي گل كلمي تهيه سوخاري از آن است.
مواد مورد نياز
گل كلم: به ميزان لازم
تخممرغ: بستگي به ميزان گلكلم دارد
پودر سوخاري
پودر كاري
نمك و فلفل سياه و زردچوبه
طرز تهيه:
گلكلمها را بعد از شستن و خشكشدن با دست بهصورت تكهاي خرد ميكنيم نه خيلي ريز و نه خيلي درشت. تخممرغها را با نمك و فلفل و زردچوبه ميزنيم. پودر سوخاري و كاري و نمك و فلفلسياه را هم با هم مخلوط كرده و در ظرفي نگه ميداريم. روي سيني فر كاغذ روغني ميگذاريم. حالا گلكلمها را دانه دانه توي تخممرغ ميغلتانيم. بعد توي پودرسوخاري طعمدار شده گذاشته و سپس توي سيني فر كنار هم ميچينيم. فر را با 180درجه گرم ميكنيم و سيني را ميگذاريم توي فر تا روي گلكلمها كرانچي و ترد شود. تقريبا نيم ساعت طول ميكشد.
چرا گلكلم بخوريم؟
كلا كلمها خواص بيشماري دارند ازجمله جلوگيري از سرطان. مصرف گلكلم در سلامتي مردان و پيشگيري از سرطان پروستات مؤثر است، بهعلت داشتن فيبر بالا به هضم غذا كمك ميكند، داراي آنتياكسيدان بوده از ابتلا به انواع سرطانها، بيماريهاي قلبي و سكته مغزي پيشگيري ميكند، ضدالتهاب، مفيد در بارداري و منبع خوب ويتامينهاي گروه B است. تقويت حافظه و دفع سموم بدن هم از خواص اين گياه است.