با همراه کردن رولت گردویی با چای، عصرانه فوقالعادهای برای خود تهیه کنید.
مواد لازم
بیکینگ پودر: دو و نیم قاشق چایخوری
شکر: نصف لیوان+میزان دلخواه برای بین رولت
آرد: دو و نیم لیوان
ماست (چکیده): نصف لیوان
کره (آب شده): نصف لیوان
تخم مرغ: یک عدد
گردو (خرد شده): نصف پیمانه
دارچین: یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
پودر هل سبز: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا شکر و کره اب شده را با هم مخلوط کنید تا شکر کمی حل شود.سپس تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ماست چکیده را نیز به مواد افزوده و به خوبی مخلوط کنید تا ماست باز شده و کاملا با مواد یکنواخت شود.
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا کاملا هواخورده و سبک شوند.آرد را با الک کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مواد را ورز دهید تا در نهایت خمیر مناسبی ایجاد شود (اگر خمیر چسبنده بود میزان بیشتری آرد اضافه کنید).
خمیر را داخل ظرف چرب شده قرار داده و روی آن یک پارچه نمدار قرار دهید و آن را یک تا یک و نیم ساعت در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.
وقتی خمیر استراحت کرد آن را روی میز آردپاشی شده باز میکنیم.
تخم مرغ را شکسته و زرده و سفیده آن را جدا میکنیم. سفیده را خوب مخلوط کرده و روی سطح خمیر میزنیم.
گردوی خرد شده را با شکر و دارچین و هل مخلوط کرده و روی خمیر میریزیم و کل سطح آن را میپوشانیم.
خمیر را به آرامی رول میکنیم و داخل سینی فر چرب شده قرار میدهیم و روی آن زرده تخم مرغ مالیده و کنجد یا سیاه دانه یا هر نوع مغز دلخواه میپاشیم.
سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180درجه سانتیگراد گرم شده است قرار داده و نیم ساعت رولت را میپزیم.
نکات:
1) این رولت را در طبقه وسط فر بپزید.
2) در صورت تمایل به همراه گردو مقداری کشمش هم بین مواد بریزید.(مخلوط گردو و کشمش چرخ شده طعم فوقالعادهای به رولت میدهد)
3) میتوانید گردو را چرخ کنید تا راحتتر داخل خمیر پخش شود.
4)پیشنهاد میکنم گردو را یک شب داخل مخلوط آب،عسل و گلاب و چند دانه هل بخوابانید تا خوشمزهتر شود.