ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 5 آذر 1403
دوشنبه 5 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 4 مهر 1389     |     کد : 9766

کاري فلافل

براي تهيه کاري، ماست، شش قاشق غذاخوري آرد نخود...

مواد لازم:
* ماست- نيم کيلوگرم
* آرد نخود- ۶ قاشق غذاخوري
* پياز- يک عدد
* نمک- نصف قاشق مرباخوري
* پودر فلفل- نصف قاشق مرباخوري
* سير- يک حبه
* زردچوبه- نصف قاشق مرباخوري
* آب- 4 ليوان
* آب ليمو- يک قاشق غذاخوري
* رازيانه خشک- يک قاشق مرباخوري
* روغن- نصف ليوان
* برگ بو- يک عدد
* زيره- يک قاشق مرباخوري
* آرد نخود- يک و نيم ليوان
* نمک- نصف قاشق مرباخوري
* جوش شيرين- يک چهارم قاشق مرباخوري
* پياز خرد شده- دو قاشق غذاخوري
* پيازچه- يک عدد
* جعفري- يک قاشق غذاخوري
* زنجبيل تازه و يا پودر- يک قاشق مرباخوري
* فلفل تازه- دو و يا سه عدد(در صورت تمايل)

طرز تهيه:
* براي تهيه کاري، ماست، شش قاشق غذاخوري آرد نخود، يک عدد پياز، نصف قاشق مرباخوري نمک، فلفل قرمز، سير، زنجبيل، زردچوبه و ۲ ليوان آب را در همزن بريزيد و هم بزنيد تا مواد با هم مخلوط شوند.
* مواد به دست آمده را با ۲ ليوان آب باقي مانده در قابلمه بريزيد و هم زنيد تا به جوش بيايد، سپس رازيانه خشک و آب ليمو به آن اضافه کنيد و به مدت ۱۰ دقيقه بپزيد تا مواد غليظ شود. مواد آماده را کنار بگذاريد.
* براي تهيه فلافل، يک و نيم ليوان آرد نخود، نمک، پودر فلفل، جوش شيرين، ۲ قاشق غذاخوري پياز، پيازچه، جعفري را مخلوط کنيد.
* روغن را داغ کنيد و مايه را با قاشق در روغن بريزيد و بگذاريد هر دو طرف طلايي شود.
* در کمي روغن، برگ بو، زيره و فلفل تازه را تفت دهيد و روي کاري بريزيد. در اين مرحله فلافل ها را نيز به کاري اضافه کنيد و پس از ۵ دقيقه جوش آمدن با نان و يا برنج سرو کنيد.


نوشته شده در   يکشنبه 4 مهر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode