ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 11 مرداد 1394     |     کد : 92053

تهیه برنجک در خانه

برنجک یکی از هله هوله‌های سالم است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید.

برنجک یکی از هله هوله‌های سالم است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید.

زمان آماده سازی: 250 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر:

برنج ایرانی: 50 گرم

روغن: یک قاشق سوپ‌خوری

شیر: یک لیوان

نمک ماسه‌ای: نصف قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه برنجک:

ابتدا برنج ها را بشویید و در کاسه‌ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در شیر خوب خیس بخورد پس از گذشت این مدت آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود.

داخل یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید. پس از اینکه مدتی تفت داده شد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج بریزید و به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.

برای بودادن برنج‌ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.

* بهتر است از نمک ماسه‌ای استفاده کنید و بدون ید باشد.


نوشته شده در   يکشنبه 11 مرداد 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode