مواد لازم براي خمير:
آرد سفيد: 3 پيمانه، روغن: نصفپيمانه، آب: نصفپيمانه، بيكينگپودر: يك قاشق غذاخوري، خمير مايه: يك قاشق غذاخوري، شكر: نصف قاشق غذاخوري، نمك: يكچهارم قاشق چايخوري.
مواد مياني:
خرما بدون هسته نرم شده: 2 پيمانه، كره:50 گرم، پودر دارچين: نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه خمير:
خمير مايه را در يك چهارم ليوان آب گرم و شكر ريخته و به مدت 15 دقيقه كنار بگذاريد. سپس همه مواد مورد نياز براي تهيه خمير را به خميرمايه اضافه كرده و با دست ورز دهيد تا خمير صاف و يكدستي به دست بيايد، حالا خمير را به مدت نيم ساعت در ظرفي درداربگذاريد تا ور بيايد.
در اين فاصله خرما را با كره و پودر دارچين مخلوط كرده و خوب ورز دهيد. سپس خمير را با وردنه به قطر نيم سانتيمتر باز كرده، خرما را به صورت رول روي آن قرار دهيد و خمير را لوله كنيد. حالا رول به دست آمده را به اندازه دلخواه با چاقو برش دهيد و يك عدد تخممرغ را با برس روي آنها بماليد و روي آن را با پودر پسته يا نارگيل تزيين كنيد.
پس از اين كار بيسكويتهاي خرمايي را در ظرف فري كه از قبل چرب كرده و كمي آرد پاشيدهايد با فاصله بچينيد و ظرف را به مدت 20 دقيقه در فر بگذاريد تا بيسكويتها با حرارت 180 درجه سانتيگراد بپزند .