مواد لازم:
* برنج آب کش شده- ۳ ليوان
* تخم مرغ هم زده- ۴ عدد
* پياز ريز خردشده- يک عدد
* نخود آب پزشده- نصف ليوان
* لوبيا سبز خرد شده و آب پز شده- نصف ليوان
* هويج خرد و آب پز شده- يک چهارم ليوان
* مقداري زنجبيل تازه و رنده شده
* سير رنده شده- ۲ عدد
* فلفل سبز خرد شده- ۳ عدد
* پودر زردچوبه- نصف قاشق مرباخوري
* پودر کاري- نصف قاشق مرباخوري
* نمک- به ميزان کافي
* مقداري گشنيز خرد شده براي تزئين
طرز تهيه:
* پياز را در روغن تفت دهيد تا کمي طلايي شود.
* زنجبيل، سير و فلفل سبز را اضافه کنيد و بگذاريد به مدت يک دقيقه تفت بخورد، سپس زردچوبه را اضافه کنيد.
* تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنيد و به مدت ۵ دقيقه هم بزنيد تا کاملا خود را بگيرد، سبزي ها را به مواد اضافه کنيد و پس از ۲ دقيقه هم زدن، نمک و پودر کاري به آن اضافه کنيد.
* در اين مرحله برنج را به آن اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۵ تا ۱۰ دقيقه دم بکشد.
* برنج را با گشنيز تزئين و سرو کنيد