ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 14 آذر 1403
چهارشنبه 14 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 30 بهمن 1393     |     کد : 85382

شکلات صبحانه خانگی

با تهیه این شکلات صبحانه به صورت خانگی، صبحانه‌ای سالم‌تر تهیه کرده و انرژی لازم در طی روز را به خوبی کسب کنید.

با تهیه این شکلات صبحانه به صورت خانگی، صبحانه‌ای سالم‌تر تهیه کرده و انرژی لازم در طی روز را به خوبی کسب کنید.
مواد اولیه:
کره: 120 گرم
پودر کاکائو: 2 لیوان
شیر: 8 لیوان سرپر
شکر: 450 گرم
طرز تهیه:
* ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند طوری که هیچ گلوله‌ای از پودر کاکائو یا شکر در مخلوط نباشد در غیر این صورت بعدا گلوله می‌شوند.
* شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.
* هم می‌زنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد.
* شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم.این کار را آنقدر ادامه می‌دهیم تا شکلات غلیظ شود(حدود 45 دقیقه تا یک ساعت).
* بعد از 45 دقیقه جوشیدن کره را اضافه می‌کنیم.
* مواد را هم می‌زنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم می‌زنیم تا شکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر می‌کنیم تا شکلات سرد شود.
نکات:
1) در صورت تمایل از میزان پودر کاکائو کم کنید تا شکلات شما شیرین‌تر شود.
2) نباید این شکلات ته بگیرد در صورت ته گرفتن ظرف را عوض کنید.
3) بهتر است شکلات را مدام یا 10دقیقه یا 5 دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد.
4) نباید حرارت در حین غلیظ شدن شکلات زیاد باشد چون بعدا شکلات شکرک می‌زند.
5) در صورت تمایل مقداری فندق یا کرم فندق هم به کاکائو اضافه کنید.


نوشته شده در   پنجشنبه 30 بهمن 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode