برای سلامت هر چه بیشتر بدن،بهتر است غذاها، سالمتر و رژیمیتر تهیه شوند.
آماده سازی :45 دقیقه
پخت :30 دقیقه
مواد لازم
بادمجان متوسط: 4 عدد
پیاز: یک عدد
سیر: 6 عدد
طرز تهیه :
دو عدد از بادمجانها را به هر طریق که مایلید کبابى کنید ( منقل/فر )
و بعد از اینکه خنک شد پوست آن را جدا کنید و به قطعات کوچک خرد کنید ، داخل ماهیتابه کمى پیاز را تفت دهید به آن سیر ریز خرد شده و یا له شده را اضافه کنید و کمى زردچوبه و نمک بریزید.
بادمجانهاى کبابى را هم اضافه کنید ،حالا دو عدد بادمجانى که باقى مانده را هم پوست بگیرید و به برشهاى کوچک تقسیم کنید و به بقیه مواد اضافه کنید درب ظرف را گذاشته و با حرارت خیلى ملایم اجازه دهید بادمجانها کاملاً پخته و نرم شوند ... به طورى که آبى نداشته باشند " چون درب ظرف بسته است غذا خودش آب میاندازد."
زمانى که مطمئن شدید بادمجانها کاملاً پخته ، داخل ظرف سرو کشیده و روى آن را با نعناع داغ ، سیر داغ ، پیاز داغ ، گردو و زعفران و کشک تزئین کنید.
نکته در تهیه کشک و بادمجان رژیمى:
اگر فقط دو عدد از بادمجانها را کبابى کردیم فقط به خاطر عطر و بوییست که به غذا میدهد . چون زمانى که کبابى میشوند گوشتشان هم کمى کمتر میشود ... و بهتر است بادمجانهاى دیگر کامل و گوشتى استفاده شوند .
در صورت تمایل میتوانید 1/2پیمانه کشک را در آخر پخت اضافه کنید خوب هم بزنید بعد از چند دقیقه از روى حرارت برداشته و روى آن را تزئین نمائید.