ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 5 آذر 1403
دوشنبه 5 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 17 مهر 1393     |     کد : 79172

کشک مایع

ماست که ترجیحا ترش باشد را هم زده و سپس اب را کم کم به ان اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بصورت دوغ غلیظ در بیایید. نمک را به ان اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.



موادلازم:

ماست یک کیلو
آب یک لیتر
نمک نصف قاشق غذاخوری
شیرین بیان یک قاشق عذاخوری
رازیانه یک قاشق مرباخوری



طرز تهیه:

ماست که ترجیحا ترش باشد را هم زده و سپس اب را کم کم به ان اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بصورت دوغ غلیظ در بیایید. نمک را به ان اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.
نکته ی مهم در درست کردن کشک, هم زدن ان است . باید مثل ماست جوش مرتب هم بزنیم تا بره بره نشود. وقتی غلظت ان مثل سس شد کشک اماده است و از روی شعله بر می داریم و ادویه را به ان اضافه می کنیم.
من شیرین بیان و رازیانه و فلفل اضافه کردم . اگر تمایلی به ریختن ادویه ندارید ساده می توانید استفاده کنید.
اگر کشک را به مقدار زیاد تهیه کردید حتمن باید ببسته بندی کرده و در فریزر نگهدارید.
گاهی کشک را با دوغ درست می کنند و به آن ارد می زنند و یا به ماست هم کمی ارد اضافه می کنند تا سریعتر به غلظت دلخواه برسد. بهتره ارد استفاده نکنید و با کمی حوصله و وقت گذاشتن کشک خوشمزه و سالمی تهیه کنید.

پ.ن1: اگر ماست تان ترش نبود حتمن یک روز کامل بیرون یخچال نگهدارید تا ترش شود کشک با ماست ترش خوشمزه می شود

پ.ن 2: با یک کیلو ماست حدود نیم کیلو کشک بدست میآید.


نوشته شده در   پنجشنبه 17 مهر 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode