مواد لازم برای سه نفر
آب: دو فنجان کوچک
شیر: یک فنجان کوچک
قهوه ترک: سه قاشق مرباخوری
شکر: دو قاشق چایخوری
طرز تهیه
قهوه جوشی که گنجایش سه فنجان کوچک مایعات را داشته باشد، انتخاب کرده و تمام مواد را داخل آن میریزیم، سپس ظرف را روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم میزنیم تا قهوه کف کرده و حباب بزند. وقتی قهوه بالا آمد، حرارت را خاموش کرده، کف آن را بین سه فنجان تقسیم نموده و بعد قهوه را به فنجانها افزوده و سرو میکنیم.
نکات
نوشیدنی کشور ارمنستان
از شیر پرچرب استفاده کنید.
می توانید شکر را نیز در این قهوه حذف کنید.