ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 29 تير 1393     |     کد : 75527

کلم بروکسل سرخ‌شده

کلم‌های بروکسل را پس از شستن، از وسط دو نیم کنید. آنها را با روغن زیتون داخل تابه بزرگ و روی حرارت ملایم تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید.

این غذا بسیار سبک است و گیاه‌خوارها نیز از آن لذت خواهند برد. بسیار سریع نیز آماده می‌شود.

تعداد: 4 نفر | زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه


مواد لازم

    600 گرم کلم بروکسل خرد شده
    ¼ پیمانه روغن زیتون
    نمک و فلفل سیاه
    نصف قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز
    عسل
    سرکه سفید


طرز تهیه

فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.
کلم‌های بروکسل را پس از شستن، از وسط دو نیم کنید. آنها را با روغن زیتون داخل تابه بزرگ و روی حرارت ملایم تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید.
آنها را درون ظرف مناسب فر بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید. پس از این که برشته و طلایی شدند از فر خارج کنید.
پس از خنک شدن روی آنها سرکه و عسل بریزید و سرو کنید.


نوشته شده در   يکشنبه 29 تير 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode