مواد لازم برای شش نفر
ژله آلوئه ورا: دو بسته
ژله توت فرنگی: یک بسته
فالوده شیرازی: 500 گرم
بستنی سنتی: 100 گرم
خامه: به میزان لازم
طرز تهیه
ژله های آلوئه ورا، را با دو لیوان آب جوش مخلوط کرده و هم میزنیم تا زلال شود، بعد در دمای محیط میگذاریم تا کاملا خنک گردد، سپس رشته های فالوده شیرازی را به ژله اضافه کرده و آن را در یخچال به مدت یک ساعت قرار میدهیم تا ببندد. ژله توت فرنگی را نیز با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و زمانی که داغ است، بستنی را به آن می افزاییم. مخلوط ژله توت فرنگی و بستنی را روی ژله آلوئه ورا بسته شده ریخته و مجددا به مدت یک ساعت آن را در یخچال قرار میدهیم تا بسته شود. بعد با خامه تزیین کرده و سرو میکنیم.
نکات
به جای ژله توت فرنگی، از هر ژله دیگری که مایلید میتوانید استفاده کنید.
نباید رشته های فالوده آب یا آبلیمو داشته باشند، چون در این صورت باعث خراب شدن ژله شده و ژله نمیبندد