این سالاد بسیار آسان و خیلی سریع تهیه میشود. طعمش هم با همه سالاد مرغهایی که تاکنون خوردهاید فرق دارد.
تعداد: 6 نفر | زمان تهیه: 20 دقیقه
مواد لازم
یک کیلوگرم مرغ پخته شده
4 پیمانه آب
170 گرم نودل
¾ پیمانه کره بادام زمینی پرچرب
¾ پیمانه شیر نارگیل
¼ پیمانه گشنیز تازه
¼ پیمانه آب لیموترش
یک قاشق غذاخوری شکر
¾ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
یک عدد خیار کوچک
پیازچه
طرز تهیه
استخوان و پوست مرغها را جدا کنید و سپس آنها را به رشتههای باریک برش بزنید.
در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد. نودلها را طبق دستور نوشته شده روی پاکت بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. اجازه دهید 5 دقیقه در آب بماند.
در این فاصله، در یک کاسه بزرگ، کره بادامزمینی، شیر نارگیل، گشنیز، آب لیموترش، شکر، نمک و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغها، خیار و پیازچه را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نودلها را آبکش کنید. در یک کاسه دیگر، مخلوط مرغ و نودلها را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
ارزش غذایی
کالری: 476
چربی: 25 گرم
کلسترول: 67 گرم
کربوهیدرات: 30 گرم
فیبر: 3 گرم
قند: 21 گرم
پروتئین: 35 گرم
سدیم: 817 میلیگرم