تعداد: 4 نفر | زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
450 گرم فیله ماهی (مثلا تیلاپیلا)
¾ پیمانه شیر
یک عدد تخممرغ
یک قاشق چایخوری ادویه دریایی
یک پیمانه آرد کامل
3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک پیمانه فلفل سبز خرد شده
یک لیموترش قاچ شده
طرز تهیه
ماهیها رابشویید و روی دستمال کاغذی حولهای قرار دهید تا خشک شوند.
در یک بشقاب گود، شیر، تخممرغ و ادویه دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را در بشقاب دیگری بریزید. ماهیها را در مخلوط شیر بغلتانید و سپس در مخلوط آرد قرار دهید. فیلهها را بتکانید تا آرد اضافهشان گرفته شود. این کار را دوباره تکرار کنید تا یک لایه ضخیم دور ماهیها را بپوشاند.
3 قاشق غذاخوری روغن را درون تابه بزرگ داغ کنید. ماهیها را در آن به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس روی دستمال کاغذی حولهای بگذارید.
تابه را بشویید و فلفلها را درون تابه دون روغن 2 دقیقه تفت دهید تا کبابی و طلایی شوند.
فیلههای سوخاری ماهی را به همراه فلفل کبابی سرو کنید.