ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 4 فروردين 1389     |     کد : 6907

شيريني‌ مربايي

درون اين شيريني خوشمزه كه بيشتر براي نوروز تهيه مي ‌شود، هر مربايي را كه دوست داريد بريزيد...

شيريني‌ مربايي
درون اين شيريني خوشمزه كه بيشتر براي نوروز تهيه مي ‌شود، هر مربايي را كه دوست داريد بريزيد.
زمان تهيه: 15 دقيقه
زمان پخت: 10 دقيقه
تعداد: 25 عدد

مواد لازم:
كره نرم شده نصف پيمانه
شكر يك سوم پيمانه
زرده تخم ‌مرغ يك عدد
وانيل يك سوم قاشق چاي‌ خوري
آرد يك و يك سوم پيمانه
مرباي ميوه 2 تا 3 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
* ابتدا فر را روي دماي 375 درجه ي فارنهايت از پيش گرم كنيد.
* آرد را الك كرده و كنار بگذاريد.
* در يك كاسه ي متوسط، كره را با شكر آن قدر هم بزنيد تا سبك شود و پف كند.
* تخم‌ مرغ و وانيل را به مخلوط اضافه كرده و هم بزنيد.
* آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه كرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنيد تا خمير نرمي حاصل شود.
اگر خمير، خيلي نرم است، ‌روي آن را پوشانده و به مدت يك ساعت درون يخچال قرار دهيد.
* درون سيني فر، كاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهيد.
* خمير را به اندازه توپ‌ هاي 2/5 سانتي ‌متري تقسيم كنيد و با فاصله 6 سانتي‌ متري از هم، درون سيني فر بچينيد.
* وسط هر شيريني را با انگشت يا هر وسيله‌ اي كه به سايز انگشت باشد، گود كنيد و درون آن را با مرباي ميوه از هر طعمي كه دوست داريد، پُر كنيد.
* شيريني‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقيقه يا تا زماني‌ كه طلايي رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش كرده و صبر كنيد تا شيريني ‌ها خنك شوند. 


نوشته شده در   چهارشنبه 4 فروردين 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode