ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 2 مرداد 1403
سه شنبه 2 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 27 بهمن 1392     |     کد : 67461

پیتزا گوشت قلقلی

این پیتزا واقعا خوشمزه است. گوشت‌های قلقلی طعم‌دار که نصف شده و روی خمیر پیتزا با مواد دیگر در فر پخته شده‌اند.


این پیتزا واقعا خوشمزه است. گوشت‌های قلقلی طعم‌دار که نصف شده و روی خمیر پیتزا با مواد دیگر در فر پخته شده‌اند.

تعداد: 2 پیتزا (8 نفر) | زمان تهیه: 40 دقیقه | زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

    یک عدد تخم‌مرغ
    ¼ پیمانه خرده‌های نان تست
    دو قاشق غذاخوری پنیر رومانو رنده شده
    دو قاشق غذاخوری شیر
    نصف قاشق چایخوری پودر مرزنجوش (یا آویشن)
    ¼ قاشق چایخوری نمک
    1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
    400 گرم گوشت چرخ‌کرده
    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون


    خمیر پیتزا
    نشاسته ذرت
    دو پیمانه سس پیتزا
    نصف پیمانه فلفل دلمه‌ای زرد خلالی
    ¼ پیمانه پیاز قرمز خلالی


طرز تهیه

    فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.
    در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ، خرده‌های نان، پنیر رومانو، شیر، مرزنجوش،
    سیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آنها را با دست به شکل کوفته‌های ریز گوشت درآورید.
    در یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم گوشت‌ها را بپزید تا طلایی شوند.
    سپس آنها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغنشان کشیده شود.
    در یک سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر پیتزا را باز کنید.
    کف قالب پیتزا، نشاسته ذرت بپاشید و خمیرها را داخل آن قرار دهید. روی
    خمیر سس پیتزا بزنید. کمی پنیر بپاشید. گوشت‌ها را روی آن بچینید و فلفل دلمه‌ای و پیاز را اضافه کنید. سپس آنها را داخل فر قرار دهید.
    پیتزاها را به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شوند.


ارزش غذایی


    کالری: 428
    چربی: 25 گرم
    کلسترول: 79 میلی‌گرم
    کربوهیدرات: 31 گرم
    فیبر: 2 گرم
    پروتئین: 20 گرم
    سدیم: 769 میلی‌گرم
    کلسیم: 273 میلی‌گرم


نوشته شده در   يکشنبه 27 بهمن 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode