مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
برنج 2 پيمانه
رشته پلويي 1 پيمانه
برگه زرد آلو 100 گرم
قيصي 100 گرم
كره 100 گرم
زعفران دم كرده 1 قاشق غذا خوري
نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
پياز داغ 2 قاشق غذا خوري
دارچين 1 قاشق چاي خوري
شكر 1 قاشق غذا خوري
طرز تهيه:
برنج را كه از 3 ساعت قبل با نمك خيس كرده ايد، در آب جوش بريزيد؛ در حد آبكش شدن كه رسيد، رشته پلويي را اضافه كنيد. چند جوش كه زد آن را آبكش نماييد.
برگه زردآلو و قيصي را حدود نيم ساعت در آب گرم خيس كنيد بعد آن را شسته و با كره داغ شده در ظرفي بريزيد.
روي آن را پياز داغ، شكر، زردچوبه و فلفل بريزيد و كمي تفت دهيد. زعفران را نيز اضافه كنيد.
كف قابلمه را از مواد ته ديگ مورد علاقه تان قرار دهيد، كمي برنج آبكش شده روي آن بريزيد و سپس از مواد لا به لاي برنج بريزيد و اجازه دهيد تا برنج دم بكشد.
برنج را در ظرف مناسب ريخته روي آن را با برگه هاي قيصي، كمي دارچين، خلال پسته و در صورت دلخواه، فيله مرغ سُرخ شده تزيين كنيد.
انرژي كل: 2500 كيلو كالري
منبع : ماهنامه دنياي تغذيه