ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 10 اسفند 1388     |     کد : 6683

رشته پلو قيصي (پلوي محلي آذربايجان)

برنج را كه از 3 ساعت قبل با نمك خيس كرده‏ ايد، در آب جوش بريزيد؛ در حد آبكش شدن كه رسيد، رشته پلويي را اضافه كنيد. چند جوش كه زد آن را آبكش نماييد...

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
برنج 2 پيمانه
رشته پلويي 1 پيمانه
برگه زرد آلو 100 گرم
قيصي 100 گرم
كره 100 گرم
زعفران دم كرده 1 قاشق غذا خوري
نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
پياز داغ 2 قاشق غذا خوري
دارچين 1 قاشق چاي خوري
شكر 1 قاشق غذا خوري

طرز تهيه:
برنج را كه از 3 ساعت قبل با نمك خيس كرده‏ ايد، در آب جوش بريزيد؛ در حد آبكش شدن كه رسيد، رشته پلويي را اضافه كنيد. چند جوش كه زد آن را آبكش نماييد.
برگه زرد‏آلو و قيصي را حدود نيم ساعت در آب گرم خيس كنيد بعد آن را شسته و با كره داغ شده در ظرفي بريزيد.
روي آن را پياز داغ، شكر، زردچوبه و فلفل بريزيد و كمي تفت دهيد. زعفران را نيز اضافه كنيد.
كف قابلمه را از مواد ته ديگ مورد علاقه ‏تان قرار دهيد، كمي برنج آبكش شده روي آن بريزيد و سپس از مواد لا به لاي برنج بريزيد و اجازه دهيد تا برنج دم بكشد.
برنج را در ظرف مناسب ريخته روي آن را با برگه‏ هاي قيصي، كمي دارچين، خلال پسته و در صورت دلخواه، فيله مرغ سُرخ شده تزيين كنيد.
انرژي كل: 2500 كيلو كالري

منبع : ماهنامه دنياي تغذيه


نوشته شده در   دوشنبه 10 اسفند 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode