مواد لازم
2 کیلوگرم دنده کباب
1.5 قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
3 عدد کنگرفرنگی خرده شده
6 حبه سیر رنده شده
یک تکه 2 سانتی متری زنجبیل تازه
رازیانه
چیلی خشک
نصف پیمانه آب گوشت
4 نوار باریک پوست پرتقال
نصف پیمانه آب پرتقال
¼ پیمانه سویا سس
دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
نارنگی پوست کنده
طرز تهیه
دنده کباب ها را داخل قابلمه بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید و با کمی روغن حدود 10 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند.
تره فرنگی ها را داخل آرام پز بریزید و گوشت ها را روی آنها قرار دهید. سیر، زنجبیل، رازیانه و فلفل چیلی را اضافه کنید. در یک کاسه متوسط، آب گوشت، پوست پرتقال، آب پرتقال، سویا سس و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی گوشت ها داخل آرام پز بریزید. آنها را بین 6 تا 11 ساعت بپزید.
با کفگیر سوراخدار، گوشت ها را داخل بشقابی بریزید و گرم نگه دارید. بقیه مواد را آبکش کنید و آب آن را نگه دارید. چربی اضافه آب گوشت را بگیرید و دور بریزید. روی گوشت ها گشنیز تازه بریزید و با آب گوشت سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 834
چربی: 66 گرم
کلسترول: 152 میلی گرم
کربوهیدرات: 20 گرم
فیبر: 2 گرم
سدیم: 986 میلی گرم
پتاسیم: 724 میلی گرم
کلسیم: 81 میلی گرم
آهن: 5 میلی گرم