ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 25 آذر 1404
سه شنبه 25 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 19 دي 1392     |     کد : 65345

دنده کباب با سس پرتقال چیلی

دنده کباب ها را داخل قابلمه بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید و با کمی روغن حدود 10 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند.



مواد لازم


    2 کیلوگرم دنده کباب
    1.5 قاشق چایخوری نمک
    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
    3 عدد کنگرفرنگی خرده شده
    6 حبه سیر رنده شده
    یک تکه 2 سانتی متری زنجبیل تازه
    رازیانه
    چیلی خشک
    نصف پیمانه آب گوشت
    4 نوار باریک پوست پرتقال
    نصف پیمانه آب پرتقال
    ¼ پیمانه سویا سس
    دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
    نارنگی پوست کنده

 

طرز تهیه


    دنده کباب ها را داخل قابلمه بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید و با کمی روغن حدود 10 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند.
     تره فرنگی ها را داخل آرام پز بریزید و گوشت ها را روی آنها قرار دهید. سیر، زنجبیل، رازیانه و فلفل چیلی را اضافه کنید. در یک کاسه متوسط، آب گوشت، پوست پرتقال، آب پرتقال، سویا سس و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی گوشت ها داخل آرام پز بریزید. آنها را بین 6 تا 11 ساعت بپزید.
     با کف‌گیر سوراخ‌دار، گوشت ها را داخل بشقابی بریزید و گرم نگه دارید. بقیه مواد را آبکش کنید و آب آن را نگه دارید. چربی اضافه آب گوشت را بگیرید و دور بریزید. روی گوشت ها گشنیز تازه بریزید و با آب گوشت سرو کنید.



ارزش غذایی


    کالری: 834
     چربی: 66 گرم
    کلسترول: 152 میلی گرم
    کربوهیدرات: 20 گرم
    فیبر: 2 گرم
    سدیم: 986 میلی گرم
    پتاسیم: 724 میلی گرم
    کلسیم: 81 میلی گرم
    آهن: 5 میلی گرم


نوشته شده در   پنجشنبه 19 دي 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode