ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 25 آذر 1404
سه شنبه 25 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 12 دي 1392     |     کد : 64896

کباب قفقازی

فیله مرغ، فیله گوسفند، فلفل دلمه ای، پیاز و گوجه فرنگی را به شکل خلال های باریک برش می دهیم. کره را روی حرارت آب می کنیم.

مواد لازم:
فیله گوسفند =۳۰۰ گرم
فیله مرغ =۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای =۱ عدد
پیاز درشت = ۱ عدد
گوجه فرنگی =۱ عدد
سبزیجات معطر = ۳۰۰ گرم
کره =۱۰۰ گرم
نمک و فلفل =به میزان لازم
طرز تهیه:
فیله مرغ، فیله گوسفند، فلفل دلمه ای، پیاز و گوجه فرنگی را به شکل خلال های باریک برش می دهیم. کره را روی حرارت آب می کنیم. سپس گوشت ها را به همراه نمک و فلفل داخل کره ریخته و با حرارت تند همه را تفت می دهیم و در آخر سبزیجات معطر را اضافه کرده و با حرارت کم می گذاریم تا کاملا بپزد.


نوشته شده در   پنجشنبه 12 دي 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode