مواد لازم:
گوشت 400 گرم
باميه 300 گرم
بادمجان 10 عدد
گوجه فرنگي 5 عدد
پيازداغ دو قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
آبغوره دو قاشق غذاخوري
نمك، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
باميهها را تميز بشوييد و ساقه سر باميه را به حدي ببريد كه سر كلاهك باز نشود چون مايه ليزي از آن خارج مي شود و باعث بد طعم شدن خورش مي شود.
بادمجان ها را پوست كنده و سرخ مي كنيم.
گوشت را خرد كرده و با پياز داغ كمي تفت مي دهيم و نمك و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه مي كنيم و با مقداري آب مي گذاريم بپزد.
باميه ها را در تابه مي چينيم و گوشت پخته شده به همراه آب گوشت و يك قاشق رب را در آن مي ريزيم و مي گذاريم باميه ها كمي بپزند.
سپس بادمجان ها را روي آن مي چينيم و گوجه فرنگي را از وسط نصف كرده و روي بادمجان ها مي چينيم و مي گذاريم خورش جا بيفتد.
در انتهاي پخت، آبغوره را به خورش اضافه كرده و بعد از يكي دو جوش آن را برمي داريم.
نكات:
* باميه هايي كه براي خورش انتخاب مي كنيد بهتر است ريز باشد.
* بعضي ها باميه را هم سرخ مي كنند و همزمان با بادمجان ها در تابه مي چينند ولي من باميه را سرخ نمي كنم و فقط كمي زودتر از بادمجان در تابه مي گذارم تا كمي بيشتر بپزد.
* اگر باميه ها و بادمجان ها را همزمان با هم در تابه بچينيد، بادمجان ها كمي له مي شود.