ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 1 شهريور 1392     |     کد : 58351

جوجه ترش تابه ای

این روزها جوجه ترش، به اندازه کباب ترش طرفدار پیدا کرده و ما می‌خواهیم یک نوع متفاوت از جوجه ترش را آموزش دهیم. مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی...

مواد اولیه :

سینه مرغ دو عدد

پیاز یک عدد

فلفل دلمه‌ای یک عدد

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

آبلیمو دو قاشق غذاخوری

گردو 200 گرم

گشنیز و نعنا 100 گرم

سیر دو حبه

آب نارنج سه قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی و زعفران به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم



طرز تهیه

این روزها جوجه ترش، به اندازه کباب ترش طرفدار پیدا کرده و ما می‌خواهیم یک نوع متفاوت از جوجه ترش را آموزش دهیم. مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مزه‌دار کرده و شش ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌دار شود، سپس تکه‌های جوجه را به سیخ‌های چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار می‌گذاریم تا بپزند، در این مرحله حتما شعله گاز باید در کمترین حد باشد.

در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی‌های خرد شده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجه‌ها آماده شدند، مواد را روی جوجه‌ها ریخته و می‌گذاریم تا به همراه جوجه‌ها به مدت 10 دقیقه بپزند.


نوشته شده در   جمعه 1 شهريور 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode