ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 15 آذر 1388     |     کد : 5778

سالاد ميوه لايه‌اي

اين سالاد ميوه خوشمزه را هم مي‌توانيد به عنوان پيش غذا و هم به عنوان دسر ميل كنيد ...

اين سالاد ميوه خوشمزه را هم مي‌توانيد به عنوان پيش غذا و هم به عنوان دسر ميل كنيد .
مواد لازم:
موز: 2 عدد متوسط قطعه قطعه شده
تكه‌هاي آناناس: 2 پيمانه
پرتقال متوسط: 2 عدد پوست گرفته و تكه شده
كيوي: 2 عدد پوست گرفته و تكه شده
انگور قرمز بي دانه: يك پيمانه
توت فرنگي از درازا نصف شده: 2 پيمانه
گريپ فروت متوسط: يك عدد پوست گرفته و تكه شده
آب پرتقال: 2/1 پيمانه
پوست پرتقال رنده شده: 2/1 قاشق چاي‌خوري
آب ليمو: 4/1 پيمانه
شكر: 4/1 پيمانه
پوست ليموي رنده شده: 2/1 قاشق چاي‌خوري
چوب دارچين: يك عدد

طرز تهيه:
1- در يك قابلمه متوسط، آب و پوست پرتقال، آب و پوست ليمو، شكر و چوب دارچين را با هم تركيب كنيد و آن‌ها را بجوشانيد.
2- حرارت آن را كم كنيد و بگذاريد آرام به مدت 5 دقيقه بدون درب بجوشد.
3- آن را از روي حرارت برداشته و بگذاريد كاملا خنك شود.
4- در يك ظرف ميوه شيشه‌اي، ميوه‌ها را مطابق شكل به صورت لايه‌اي بچينيد.
5- چوب دارچين را از داخل سس بيرون آوريد و سس تهيه شده را روي مخلوط ميوه‌ها بريزيد.
6- قبل از اينكه سالاد ميوه را ميل كنيد، روي ظرف را بپوشانيد و چند ساعت آن را در يخچال قرار دهيد. 


نوشته شده در   يکشنبه 15 آذر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode