اين سالاد ميوه خوشمزه را هم ميتوانيد به عنوان پيش غذا و هم به عنوان دسر ميل كنيد .
مواد لازم:
موز: 2 عدد متوسط قطعه قطعه شده
تكههاي آناناس: 2 پيمانه
پرتقال متوسط: 2 عدد پوست گرفته و تكه شده
كيوي: 2 عدد پوست گرفته و تكه شده
انگور قرمز بي دانه: يك پيمانه
توت فرنگي از درازا نصف شده: 2 پيمانه
گريپ فروت متوسط: يك عدد پوست گرفته و تكه شده
آب پرتقال: 2/1 پيمانه
پوست پرتقال رنده شده: 2/1 قاشق چايخوري
آب ليمو: 4/1 پيمانه
شكر: 4/1 پيمانه
پوست ليموي رنده شده: 2/1 قاشق چايخوري
چوب دارچين: يك عدد
طرز تهيه:
1- در يك قابلمه متوسط، آب و پوست پرتقال، آب و پوست ليمو، شكر و چوب دارچين را با هم تركيب كنيد و آنها را بجوشانيد.
2- حرارت آن را كم كنيد و بگذاريد آرام به مدت 5 دقيقه بدون درب بجوشد.
3- آن را از روي حرارت برداشته و بگذاريد كاملا خنك شود.
4- در يك ظرف ميوه شيشهاي، ميوهها را مطابق شكل به صورت لايهاي بچينيد.
5- چوب دارچين را از داخل سس بيرون آوريد و سس تهيه شده را روي مخلوط ميوهها بريزيد.
6- قبل از اينكه سالاد ميوه را ميل كنيد، روي ظرف را بپوشانيد و چند ساعت آن را در يخچال قرار دهيد.