ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 11 آذر 1388     |     کد : 5738

كيك گردويي شكلاتي

هر چند اين كيك پف كرده و ضخيم به نظر نميرسد، اما بسيار پر مايه و خوش طعم بوده و نسبت به كيكهاي ديگر، كالري بسيار كمتري دارد...

هر چند اين كيك پف كرده و ضخيم به نظر نميرسد، اما بسيار پر مايه و خوش طعم بوده و نسبت به كيكهاي ديگر، كالري بسيار كمتري دارد.

اول چند نكته
• براي آب كردن شكلات، ظرفي را تا نيمه از آب پر كنيد و بگذاريد داغ شود. شكلاتها را تكه تكه كرده و در ظرفي كوچكتر بريزيد و با قرار دادن اين ظرف در آب جوش، شكلاتها را به طور غير مستقيم حرارت دهيد تا آب شوند.
• قبل از زدن سفيده تخم مرغ بايد تيغه هم زن خود را به خوبي بشوييد زيرا وجود هر گونه چربي بر روي هم زن، مانع پف كردن و سفت شدن سفيده تخم مرغ ميشود.
• به جاي قالب مخصوص كيك ميتوانيد از يك ماهيتابه گرد با اندازه مناسب نيز استفاده كنيد، توجه كنيد كه قبل از قرار دادن در فر دسته هاي آن را جدا كنيد.

مواد لازم (براي 10 نفر)
• 1 قاشق سوپخوري مارگارين نرم شده
• يك سوم پيمانه گردو خرد شده (گردو نبايد زياد خرد شود زيرا ممكن است بسوزد)
• 4 زرده تخم مرغ
• نصف پيمانه شكر
• 85 گرم شكلات سياه يا كم شيريني آب كرده
• 2 قاشق چايخوري قهوه فوري
• 2 قاشق سوپخوري آب داغ
• 4 سفيده تخم مرغ
• پودر قند (براي تزيين)

روش تهيه
1. فر را در 350 درجه فارنهايت (176 درجه سانتيگراد) روشن ميكنيم تا گرم شود. يك قالب گرد به قطر 22 سانتيمتر و ارتفاع 4 سانتيمتر را به خوبي با مارگارين چرب ميكنيم. 1 يا 2 قاشق سوپخوري از گردو را كنار گذاشته و باقي آنرا به طور يكنواخت درون قالب ميريزيم.
2. زرده هاي تخم مرغ را حدود 5 دقيقه با سرعت بالاي هم زن برقي، به هم ميزنيم تا ليمويي رنگ شود.
3. نيمي از شكر را به تدريج به زرده ها اضافه ميكنيم تا كمي غليظ شود. شكلات آب شده را اضافه كرده و با سرعت كم همزن، به هم ميزنيم. قهوه فوري را در آب داغ حل كرده و داخل مخلوط ميريزيم.
4. در يك ظرف ديگر، سفيده هاي تخم مرغ را تا حدي كه كمي فرم بگيرد به هم ميزنيم. شكر باقي مانده را به تدريج اضافه ميكنيم و تا حدي كه مخلوط به خوبي فرم بگيرد به هم ميزنيم. اين مخلوط را به آرامي به مايه زرده اضافه كرده و با يك قاشق تخت آهسته هم ميزنيم و آنرا به طور يكنواخت در قالب ميريزيم.
5. كيك را به مدت 20 تا 25 دقيقه در فر قرار ميدهيم. سپس فر را خاموش كرده و ميگذاريم كيك به مدت 15 دقيقه در فر بماند تا خنك شود. در اين حالت وسط كيك كمي فرو ميرود و كناره آن ترد و شكننده خواهد بود.
6. كناره هاي كيك را با يك كاردك فلزي از قالب جدا كرده و آنرا به آرامي بر روي يك سطح صاف بر ميگردانيم تا از قالب خارج شود. (اگر از قالبهايي كه دور آن باز ميشود استفاده كنيد، خارج كردن كيك ساده تر خواهد بود) كيك را ميتوانيد بلافاصله سرو كنيد. اگر اين كيك را در يخچال نگه داشته ايد، قبل از سرو، آنرا به مدت 15 دقيقه در دماي اتاق قرار دهيد تا نرم شود.
7. براي سرو كردن، روي كيك را با پودر قند و باقيمانده گردوها تزيين كنيد.
هر برش اين كيك (اگر به ده قسمت تقسيم شود) 151 كالري و 9 گرم چربي دارد.


نوشته شده در   چهارشنبه 11 آذر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode