مواد لازم :
سینه مرغ=1 عدد
تخم مرغ=2 عدد
زعفران=یک چهارم ق چایخوری
آبلیموی تازه=یک چهارم ق چایخوری
نمک=به میزان لازم
فلفل =به میزان لازم
پیاز=1 عدد
برگ بو =2 عدد
طرز تهیه :
سینه مرغ را با برگ بو و پیاز و نمک بپزید . سپس آن را ریشه ریشه کنید و تخم مرغ ، زعفران ، آبلیمو و فلفل را به آن بزنید. روغن را در ماهی تابه داغ کنید و کوکو را در آن بریزید و سرخ کنید. حرارت باید ملایم باشد. موقع کشیدن ، دور کوکو را با گوجه فرنگی و سبزی تزئین کنید .