مواد لازم براي 3 تا 4 نفر:
روغن مايع دو قاشق غذاخوري
فلفل دلمه اي قرمز خرد شده يك عدد
پودر زيره يك قاشق چايخوري
تره فرنگي حلقه شده (ريز) سه عدد
برگ كوچك اسفناج 150 گرم
تخم مرغ درشت 5 تا 6 عدد
ريحان و جعفري تازه خرد شده يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
پنير پيتزا رنده شده 5/1 پيمانه (اختياري)
طرز تهيه:
* روغن را در تابه بزرگي حرارت داده و فلفل دلمه اي را به مدت پنج تا هفت دقيقه در آن سرخ كنيد. سپس زيره را به آن بيفزاييد.
* بعد از دو دقيقه تره فرنگي ها را در تابه بريزيد و در را آن ببنديد تا پنج دقيقه تفت خورده و نرم شوند. آن گاه مقداري نمك و فلفل روي تره فرنگي بپاشيد.
* اسفناج ها را به صورت درسته روي تره فرنگي بريزيد و در تابه را ببنديد تا بخارپز شوند. بعد از سه تا چهار دقيقه مواد را هم بزنيد.
* تخم مرغ را به همراه نمك، فلفل، كمي زيره، ريحان و جعفري خرد شده در كاسه اي بريزيد و سپس آن ها را خوب هم بزنيد.
* مايه حاصله را روي مخلوط داخل تابه بريزيد و در تابه را ببنديد تا تخم مرغ با حرارت ملايم بپزد و سفت شود.
* در صورت تمايل پنير رنده شده را روي املت بپاشيد و آن را چند دقيقه در فر داغ بگذاريد تا پنير آب شده و كمي طلايي شود.