ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 25 تير 1392     |     کد : 56610

ناگت مرغ به سبک پاکستانی

جوجه بدون استخوان ( خرد شود): نیم کیلوگرم...

مواد لازم:

جوجه بدون استخوان ( خرد شود): نیم کیلوگرم

روغن: در حد لازم برای سرخ کردن به صورت غرقاب

فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری

نمک: یک قاشق چای‌خوری

سس سیر: یک قاشق چای‌خوری

پیاز کوچک: یک عدد، خرد شود.

آرد: نصف پیمانه

پودر سوخاری: یک پیمانه

تخم‌مرغ: یک عدد

طرز تهیه:

• تکه‌های جوجه را درون قابلمه‌ای بریزید.

• سس سیر، فلفل سیاه، و نمک را به ظرف اضافه کنید.

• پیاز را به ظرف اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

• مخلوط فوق را درون دستگاه همزن ریخته و آن‌ها را کاملا ریز و خرد کنید.

• مخلوط را برای مدتی درون یخچال قرار دهید.

• گوشت را به صورت ناگت‌های کوچکی درآورید.

• آن‌ها را درون آرد بغلطانید.

• ناگت‌ها را ابتدا درون تخم‌مرغ بغلطانید سپس با پودر سوخاری آغشته کنید.

• مقداری روغن درون قابلمه گرم کنید.

• ناگت‌ها را درون روغن فراوان به صورت غرقاب روغن سرخ کنید.


نوشته شده در   سه شنبه 25 تير 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode