ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 2 آذر 1388     |     کد : 5597

پنير سوخاري

اين پنيرهاي سوخاري، با رويه ترد و پر ادويه و پنير آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پيش غذا سرو مي شوند و از بافت و طعمي بي نظير برخوردارند...

اين پنيرهاي سوخاري، با رويه ترد و پر ادويه و پنير آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پيش غذا سرو مي شوند و از بافت و طعمي بي نظير برخوردارند.

 

مواد لازم

• 500 گرم پنير كاممبر

• دو قاشق سوپخوري آرد سفيد

• دو قاشق چاي خوري پودر خردل

• يك عدد تخم مرغ

• دو قاشق سوپخوري شير

• نصف فنجان خرده نان

• يك چهارم قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز

• يك چهارم قاشق چايخوري پودر فلفل سياه

• روغن براي سرخ كردن

• سبزيجات معطر تازه

 

روش تهيه

پنير را به هشت قسمت مثلثي تقسيم كنيد و كنار بگذاريد.

بر روي يك ورقه كاغذ روغني، يك بشقاب يا يك كاسه كوچك، آرد و خردل را با هم الك كنيد.

در يك كاسه كوچك ديگر، تخم مرغ و شير و در كاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط كنيد.

هر تكه پنير را با تركيب آرد بپوشانيد و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانيد، يك بار ديگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنيد.

روغن را در ظرف گود و كوچكي داغ كنيد (يا در سرخ كن) و پنيرها را به مدت 30 تا 60 ثانيه در آن قرار دهيد تا قهوه اي/ طلايي شوند.

براي گرفتن روغن اضافه، آنها را روي يك حوله كاغذي بچينيد، سپس با سبزيجات معطر تازه تزيين نموده، با سس تند سرو نماييد.

 


نوشته شده در   دوشنبه 2 آذر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode