مواد لازم (براي چهار تا پنج نفر) :
سينه مرغ( يا فيله مرغ) دو عدد بزرگ
قارچ 250 گرم
پياز يك عدد
سير 7 حبه
پودر كاري يك قاشق مرباخوري
آبليمو چهار قاشق
غذاخوري
زعفران حل شده در آب
يك ليوان
نمك به مقدار
لازم
طرز تهيه:
سينه مرغ را فيله كرده و به شكل قطعات كوچك، خرد ميكنيم.(مطابق
شكل روبرو)
پياز را خرد كرده و با كمي روغن سرخ ميكنيم.
وقتي پياز طلايي شد، سيرها را خرد كرده و به آن اضافه كرده
و كمي تفت ميدهيم.
سينه مرغ را به پيازداغ و سيرداغ اضافه كرده و كمي تفت ميدهيم،
بهحدي كه رنگ آن سفيد شود، ولي خشك نشود.
پودر كاري و آبليمو و نمك را به همراه يك ليوان آب زعفران
به مرغ اضافه كرده و ميگذاريم با حرارت ملايم بپزد.
وقتي مرغ پخت، قارچها را خرد كرده و به آن اضافه ميكنيم و
ميگذاريم كمي ديگر بپزد، بهحدي كه آب آن خشك شود.
مقدار قارچ آن بستگي به خودتان دارد، ميتوانيد كمتر يا
بيشتر كنيد.
اين خوراك خوشمزه، خيلي سريع آماده ميشود و براي مهمانيها
ميتوانيد به عنوان خورشت دوم از آن استفاده كنيد.