مواد لازم:
برنج 3 پيمانه
ذرت 1
پيمانه
نخودفرنگي
1
پيمانه
هويج خردشده
2 عدد
گوشت مرغ
250 گرم
زرشك
2 قاشق غذاخوري
خلال بادام 2 قاشق
غذاخوري
پياز خرد شده
2
عدد
نمك، فلفل و ادويه
به مقدار كافي
روغن
به
مقدار لازم
طرز تهيه:
پياز را سرخ مي كنيم. كمي زعفران به آن مي زنيم و برنج خيس
خورده را (بدون آب) به آن اضافه مي كنيم.
تخم گشنيز، زردچوبه، دارچين، پودر كاري و نمك را اضافه مي
كنيم و كمي تفت مي دهيم.
كمي روغن اضافه مي كنيم. سپس هويج و نخودفرنگي و ذرت آب پز
را اضافه مي كنيم (در صورت دلخواه قارچ و فلفل سبز نيز مي توان اضافه كرد).
سپس كمي از خلال بادام و زرشك را افزوده و 3 ليوان آب مي
ريزيم و مي گذاريم كمي بپزد.
مرغ را نيز جداگانه با نمك و ادويه مي پزيم.
بعد در يك ظرف بزرگ چرب شده، كمي زرشك و بادام ريخته و سپس
لايه لايه مخلوط برنج و مرغ پخته را اضفه مي كنيم.
مي توانيم روي آن بادام ريخته يا با سيب زميني رنده شده روي
آن را بپوشانيم.
سپس بدون فويل (و در صورتي كه روي آن را با سيب زميني يا
بادام نپوشانده ايم با فويل) در فر 180 درجه به مدت نيم ساعت مي پزيم.