ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 7 آبان 1388     |     کد : 5320

آبگوشت كشك لرستان

نخود و لوبيا را از شب قبل خيس كنيد و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالي كنيد و بشوييد...

مواد لازم :

گوشت آبگوشتي                         500 گرم

نخود و لوبيا سفيد                          2 پيمانه

بادمجان سرخ كرده                         2 عدد

پياز                                                1 عدد درشت

سير                                              4 حبه

كشك                                          250 گرم

نمك و زردچوبه و نعنا خشك          به ميزان لازم

روغن مايع                                     به ميزان لازم

 

طرز تهيه :

نخود و لوبيا را از شب قبل خيس كنيد و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالي كنيد و بشوييد.

گوشت، نخود، لوبيا سفيد، نمك، پياز خرد كرده و حبه هاي سير را با 5 پيمانه آب خوب بپزيد.

پس از اينكه يك ساعت از پخت آبگوشت گذشت، زردچوبه را بريزيد و نيم ساعت مانده به پايان پخت آبگوشت، بادمجان هاي سرخ شده راهم اضافه كنيد.

در آخر، كشك را اضافه كنيد تا چند جوش بزند.

كمي نعنا داغ درست كنيد و در آبگوشت بريزيد.

وقتي آبگوشت كاملا جا افتاد ، آب آن را در ظرف هاي جداگانه بكشيد. گوشت، بادمجان، لوبيا و نخود را نيز با هم بكوبيد و با سبزي خوردن و نان سنگك سرو كنيد.

به اين آبگوشت به زبان محلي " دو گوله دودار" گفته مي شود و در فصل سرما بسيار طرفدار دارد و از نظر مواد لازم براي بدن بسيار غني و در عين حال، خوشمزه و دلچسب است.


نوشته شده در   پنجشنبه 7 آبان 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode