ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۶:۸۹ مانده تا اذان صبح   
۰۴:۳۰:۵۷اذان صبح
۰۶:۰۰:۴۱طلوع خورشید
۱۲:۲۳:۱۱اذان ظهر
۱۸:۴۳:۳۰غروب خورشید
۱۹:۰۲:۵۷اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : دوشنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۸     |     کد : ۵۰۰۷

كباب دو رنگ

فيله گوساله را به صورت ورقه هاي مستطيل شكل درآورده و با بيفتك كوب، بكوبيد...

مواد لازم:

فيله مرغ    ۵۰۰ گرم

فيله گوشت گوساله  ۵۰۰ گرم

پياز متوسط  ۱ عدد

قارچ    ۲۰ عدد

آب ليمو ترش   ۲ قاشق غذاخوري 

فلفل سبز دلمه اي  ۱ عدد

گوجه فرنگي سفت  ۲ عدد

نمك و فلفل  به ميزان لازم

روغن زيتون  به ميزان لازم

گوجه فرنگي تزئيني  به مقدار لازم

زيتون سياه و سبز    به مقدار لازم

طرز تهيه:

فيله گوساله را به صورت ورقه هاي مستطيل شكل درآورده و با بيفتك كوب، بكوبيد. فيله مرغ را هم به همين شكل در آوريد.

قطعات مرغ را در روغن زيتون، آب ليمو، نمك و فلفل قرار دهيد و قطعات گوشت را با آب ليمو، روغن زيتون و فلفل مزه دار كنيد.

سپس بگذاريد يك تا دو ساعت بمانند.

پياز، فلفل دلمه و گوجه فرنگي را خلالي برش دهيد.

يك تكه فيله گوساله را روي سطح صافي قرار داده و فيله مرغ را وسط آن بگذاريد و يك خلال پياز، يك خلال فلفل دلمه اي، يك خلال گوجه فرنگي و قارچ روي آن بگذاريد. بعد آن را لوله كنيد و به سيخ بكشيد.

سپس آنها را روي آتش يا داخل ماهيتابه سرخ كنيد و به دلخواه سرو كنيد.

مي توانيد اين غذا را با گوجه فرنگي هاي تزئيني و زيتون سياه و سبز تزئين كنيد.

نكات تغذيه اي :

اين غذا، حاوي آهن و ويتامين C است، لذا براي افراد دچار كم خوني مفيد است.

انرژي كل اين غذا، ۱۶۰۰ كيلوكالري است


نوشته شده در   دوشنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...