مواد لازم:
فيله
مرغ 500 گرم
فيله
گوشت گوساله 500 گرم
پياز
متوسط 1 عدد
قارچ 20 عدد
آب
ليمو ترش 2 قاشق غذاخوري
فلفل
سبز دلمه اي 1 عدد
گوجه
فرنگي سفت 2 عدد
نمك
و فلفل به ميزان لازم
روغن
زيتون به ميزان لازم
گوجه
فرنگي تزئيني به مقدار لازم
زيتون
سياه و سبز به مقدار لازم
طرز تهيه:
فيله
گوساله را به صورت ورقه هاي مستطيل شكل درآورده و با بيفتك كوب، بكوبيد. فيله مرغ
را هم به همين شكل در آوريد.
قطعات
مرغ را در روغن زيتون، آب ليمو، نمك و فلفل قرار دهيد و قطعات گوشت را با آب ليمو،
روغن زيتون و فلفل مزه دار كنيد.
سپس
بگذاريد يك تا دو ساعت بمانند.
پياز،
فلفل دلمه و گوجه فرنگي را خلالي برش دهيد.
يك
تكه فيله گوساله را روي سطح صافي قرار داده و فيله مرغ را وسط آن بگذاريد و يك
خلال پياز، يك خلال فلفل دلمه اي، يك خلال گوجه فرنگي و قارچ روي آن بگذاريد. بعد
آن را لوله كنيد و به سيخ بكشيد.
سپس
آنها را روي آتش يا داخل ماهيتابه سرخ كنيد و به دلخواه سرو كنيد.
مي
توانيد اين غذا را با گوجه فرنگي هاي تزئيني و زيتون سياه و سبز تزئين كنيد.
نكات
تغذيه اي :
اين
غذا، حاوي آهن و ويتامين C است، لذا براي
افراد دچار كم خوني مفيد است.
انرژي
كل اين غذا، 1600 كيلوكالري است