این ساندویچ کمی با ساندویچ هایی که تا الان دیده اید متفاوت است، چون به جای نان از بیسکوییت استفاده می شود.
مواد لازم
یک دوم فنجان کره
4 فنجان خاک قند
3 تا 4 قاشق سوپ خوری خامه ی کم چرب
1 قاشق چایخوری وانیل
مقداری نمک
یک دوم فنجان کره ی بادام زمینی(به دلخواه)
چند عدد بیسکوییت
طرز تهیه
در کاسه ای متوسط کره را با یک فنجان خاک قند آن قدر بزنید که سبک شود و پف کند. به تدریج بقیه ی خاک قند و خامه را اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا خامه ی بدست آمده پف کند.
وانیل و نمک را به بقیه ی مواد اضافه کنید و هم بزنید.
اگر شما از کره ی بادام زمینی استفاده می کنید آن را هم اضافه کنید.
حالا مقدار زیادی از خامه ی بدست آمده را روی بیسکوییت پخش کنید و بالای آن بیسکوییتی دیگر قرار دهید و کمی آن را فشار دهید.
بلافاصله ساندویچ بدست آمده را میل کنید یا آن را بپوشانید و چند ساعتی در یخچال قرار دهید. بیسکوییت نرم تر می شود چون رطوبت خامه را به خود جذب می کند. بعضی ها این ساندویچ را به این حالت و بعضی دیگر آن را ترد دوست دارند و از آن لذت می برند.
امیدوارم این ساندویچ بیسکوییتی را درست کنید و از طعم و مزه ی آن لذت ببرید.