این نان شیرینی خوش طعم و کمی تند را با چای داغ و تلخ میل کنید!
مواد لازم:
زنجبیل: 2 قاشق مرباخوری
تخممرغ: یک عدد
پودر قند: یک پیمانه
آرد سفید گندم: یک پیمانه
کره: دوسوم پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
وانیل: یکچهارم قاشق مربا خوری
پودر پسته: به مقدار لازم
طرز تهیه:
• ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد حرارت دهید.
• کره و پودر قند را ترجیحا با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا سفید و بیرنگ شود.
• زرده تخممرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده آنقدر هم بزنید که سفید و کشدار شود.
• به مایه فوق، آرد، بیکینگ پودر و زنجبیل را اضافه کرده و آنقدر آن را ورز دهید تا به شکل خمیر درآید.
• خمیر را به یک سطح آردی منتقل کنید و با وردنه آن را باز کرده و قالب زنید.
• شیرینیهای قالب زده را روی سینی فر با رعایت فاصله بچینید و روی هر کدام از آنها را با قلم مو، سفیده تخممرغ بمالید و روی آن، مقداری پوست پسته بپاشید .
• آنها را به مدت 20 دقیقه در فر حرارت دهید.