ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 4 آذر 1403
يکشنبه 4 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 29 شهريور 1388     |     کد : 4783

آش ترش

بلغور گندم، نخود و لوبيا را جداگانه از شب قبل خيس كنيد. موقع پختن آب آنها را دور بريزيد و بشوييد تا ايجاد نفخ نكند...


مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:

بلغور گندم                       300 گرم

نخود و لوبيا سفيد            150 گرم

برگه هلو                         150 گرم

برگه زردآلو                       150 گرم

آلو خشك                       200 گرم

چغندر                               1 كيلو

آب قلم گوساله                  3 ليتر

پياز داغ                          5 قاشق غذاخوري

نعنا داغ                          به ميزان دلخواه

سركه                            به ميزان لازم

طرز تهيه:

بلغور گندم، نخود و لوبيا را جداگانه از شب قبل خيس كنيد. موقع پختن آب آنها را دور بريزيد و بشوييد تا ايجاد نفخ نكند.

در يك قابلمه بزرگ، هر سه را ريخته و با كمي آب بگذاريد تا بجوشد.

در ظرف را ببنديد تا زودتر جوش آيد و در ضمن مراقب سررفتن آن باشيد.

آب قلم گوساله را كه از قبل، تهيه و صاف كرده ايد، به آش اضافه كنيد تا خوشمزه تر شود.

وقتي مواد بالا بعد از يك ساعت پختن، كمي نرم شد، چغندرهاي شسته و خرد شده را به آش اضافه كنيد.

يك ساعت بعد مي توانيد برگه هاي شسته شده را اضافه كنيد تا نرم شوند.

به دلخواه خود، كمي پياز داغ و نعنا داغ درون آش بريزيد تا خوشمزه گردد.

در آخر، نمك آش را ريخته و سركه را به ميزان دلخواه به آن بيفزاييد.

آش اكنون آماده است. به سليقه خود روي آن را تزئين كنيد.

نكات تغذيه اي:

انرژي كل اين غذا3000 كيلوكالري است.

برگه ي هلو و زردآلو منبع خوبي از آهن هستند. همچنين فيبر غذايي دارند و براي حفظ سلامت دستگاه گوارش مناسبند.


نوشته شده در   يکشنبه 29 شهريور 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode