ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 22 آذر 1391     |     کد : 47176

مرغ ایتالیایی

تکه های مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن خشک کرده سپس در کره و روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

در این دستور مرغ ابتدا سرخ شده سپس همراه با سبزیجات دیگر پخت می‌شود. پونه خشک در این
روش پخت طعمی متفاوت به آن بخشیده است. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مرغ ایتالیایی آشنا می‌شوید.


مواد لازم برای 4 نفر:
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری

سینه یا ران مرغ 4 عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

کره 25 گرم

پیاز 1 عدد، مکعبی ریز شده

فلفل دلمه سبز یا قرمز 1 عدد، مکعبی ریز شده

سیر 2 حبه ریز شده

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

آب مرغ 1 تا 2 پیمانه

پونه خشک 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

سبزی تازه خرد شده مانند ریحان برای تزیین



طرز تهیه:
مرحله 1 - تکه های مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن خشک کرده سپس در کره و روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

مرحله 2 - مرغ‌های سرخ شده را از تابه خارج کرده، پیاز را در همان تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس فلفل دلمه و سیر را اضافه کنید و برای 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله 3 - رب گوجه فرنگی، آرد، پونه، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و یک دور هم بزنید سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید.

مرحله 4 - تکه های مرغ را به مخلوط بیفزایید و حرارت را ملایم کرده اجازه دهید برای 30 تا 35 دقیقه پخته شود تا آب خوراک کمی غلیظ شود سپس در ظرف مورد نظر کشیده و همراه با برنج یا پاستا سرو نمایید.


نوشته شده در   چهارشنبه 22 آذر 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode