ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 13 تير 1403
چهارشنبه 13 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 14 آذر 1391     |     کد : 46786

ماکارونی با سس و ژامبون

ماکارونی را در قابلمه کوچکی از آب جوش با کمی روغن و نمک 5 تا 7 دقیقه بجوشانید تا کاملاً نرم شود. سپس آن را آبکش کنید و بگذارید آب آن برود.


اگر در تهیه این غذا به جای ژامبون از 100 گرم کنسرو تن ماهی بدون روغن استفاده کنید، باز هم غذای خوشمزه‌ای خواهید داشت.
مواد لازم برای 2 نفر:

ماکارونی با شکل‌های کودکانه (مانند اشکال حیوانات): 50 گرم

مخلوط سبزی‌جات پخته و خرد شده (هویج، ذرت، نخودفرنگی، لوبیاسبز و گوجه‌فرنگی): نصف فنجان (50 گرم)

کره یا مارگارین: 2 قاشق غذاخوری (30 میلی‌گرم)

آرد: 2 قاشق غذاخوری (30 گرم)

شیر: دو سوم فنجان (150 میلی‌لیتر)

پنیر چدار یا پنیر گودای رنده شده: نصف فنجان (50 گرم)

ژامبون مرغ یا گوشت خرد شده: 2 ورقه

نمک و فلفل: به دلخواه

طرز تهیه:

* ماکارونی را در قابلمه کوچکی از آب جوش با کمی روغن و نمک 5 تا 7 دقیقه بجوشانید تا کاملاً نرم شود. سپس آن را آبکش کنید و بگذارید آب آن برود.

* کره را در شیرجوش متوسط آب کنید و آرد را به آن اضافه کنید.

* شیر را به تدریج به مخلوط بیفزایید و آن را هم بزنید تا مخلوط جوش بیاید. در این فاصله مخلوط را مرتب هم بزنید تا سس، غلیظ و یکدست شود.

* دو سوم از پنیر رنده شده را در سس بریزید و بعد ماکارونی پخته، مخلوط سبزیجات پخته، ژامبون خرد شده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مخلوط را آهسته هم بزنید.

* ماکارونی را در دو ظرف تقسیم کنید و بعد پنیر را روی آنها بپاشید.در صورت لزوم بگذارید کمی خنک شود، سپس سرو کنید.

نکته:

در صورت تمایل می‌توانید به جای ماکارونی این سس و مخلوط سبزیجات را با پلو سرو کنید.


نوشته شده در   سه شنبه 14 آذر 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode