شکلات داغ خامه را در روزهای سرد برای صبحانه و یا عصرانه همراه با مقداری کیک میل کنید.
مواد لازم
پودر کاکائو تلخ: یک سوم پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
نمک: کمی
آب جوش: یک سوم پیمانه
شیر: سه و نیم پیمانه
وانیل: سه چهارم قاشق چایخوری
خامه: نصف پیمانه
دستور تهیه:
* کاکائو، شکر و نمک را در قابلمه ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
* سپس آن را به مدت دو دقیقه دم کنید.
* حال شیر را به آن اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، ولی به جوش نیاید.
* سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید.
* نوشیدنی را در چهار فنجان ریخته و خامه را به آن بیفزایید.