مواد اولیه :
• قارچ 150 گرم
•نخودفرنگی 100 گرم
•ژامبون 200 گرم
•گوجهفرنگی 100 گرم
•سینه مرغ 150 گرم
• پیاز یک عدد
•روغن مایع 100 گرم
•تخممرغ پنج عدد
• نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و مرغ را به اندازه حبه قند قطعهقطعه میکنیم و به آن افزوده و تفت میدهیم. ژامبونها را به همان اندازه خرد کرده و همراه قارچ و گوجهفرنگی با بقیه مواد تفت میدهیم پس از آن نخودفرنگی، ادویه و نمک را افزوده وقتی همه مواد مقداری نرم شدند، آنگاه تخممرغ را با چنگال زده و روی مواد میریزیم و آنها را روی حرارت ملایم قرار میدهیم، پس از آنکه مواد کاملا با هم ترکیب شدند غذا آماده سرو است.