قليه كدو حلوايي
مواد لازم:
لوبيا قرمز 50 گرم
ماش 150 گرم
كدو حلوايي پوست كنده 350 گرم
روغن 100 گرم
پياز سرخ شده 3 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار كافي
شكر 100 گرم
دارچين 1 قاشق مرباخوري
گردو و پودر نارگيل به ميزان لازم
طرز تهيه:
لوبيا قرمز و ماش را شب قبل خيس كنيد.
ابتدا لوبيا را بپزيد.
وقتي لوبيا نيم پز شد، ماش را اضافه كنيد تا هر دو كاملا پخته شود.
كدو حلوايي را پوست بكنيد و در مقداري روغن سرخ كنيد.
تمام مواد پخته شده را همراه با پياز سرخ كرده، نمك، فلفل، زردچوبه و مقداري آب در ظرفي بريزيد و در آن را بگذاريد تا كاملا پخته و له شوند.
شكر و دارچين را اضافه كنيد و پس از چند جوش، هنگامي كه غذا جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظر بكشيد.
در نهايت غذا را با مقداري گردو و نارگيل پودر شده تزئين كرده و با نان ميل كنيد.