مواد اولیه:
گوشت گوسفند چرخ شده یک کیلوگرم
پیاز دو عدد
سیر سه حبه
جعفری خرد شده دو قاشق سوپخوری
سماق یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
سیر و پیاز را رنده میکنیم. آنگاه همه مواد را درون ظرفی ریخته کاملا مخلوط کرده و با دست ورز میدهیم تامواد به خوبی به خورد گوشت برود و مایه گوشتی یکنواختی به دست آید.
مایه گوشتی را به تعداد سیخها تقسیم و مثل کباب کوبیده اما کمی کوتاهتر و باریکتر به سیخ کشیده و کباب میکنیم.میتوانید در کنار کباب، گوجه و فلفل شیرین را نیز کباب کنید. کبابها را لای نان پیتا قرار داده و با پیاز حلقه شده، سماق و سالاد شیرازی یا سس سالسا سرو نمایید. فرصت لذت بردن از نان زیر کباب را هم از دست ندهید.