ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 4 آذر 1403
يکشنبه 4 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 16 مرداد 1388     |     کد : 4167

ته‌چين آلبالو

ته‌چين آلبالو علاوه بر طعم و مزه خوبي كه دارد به لحاظ ظاهري هم زيبا و اشتهابرانگيز است...

ته‌چين آلبالو علاوه بر طعم و مزه خوبي كه دارد به لحاظ ظاهري هم زيبا و اشتهابرانگيز است.

مواد لازم براي 6 نفر:

- برنج    4 پيمانه

- زرده تخم‌مرغ   4 عدد

- ماست    5 قاشق سوپ‌خوري

- گوشت چرخ‌كرده  300 گرم

- پياز    يك عدد بزرگ

- آلبالو    500 گرم

- شكر    100 گرم (بسته به ذائقه)

- كره    25 گرم

- روغن ‌مايع   به مقدار لازم

- نمك و فلفل   به مقدار لازم

- زعفران ساييده شده  يك قاشق چاي‌خوري

توضيح: پودر زعفران را در 3 قاشق سوپ‌خوري آب‌جوش حل كنيد. سپس روي كتري در حال جوش بگذاريد تا دم بكشد.

 

روش پخت:

1- بعد از شستن آلبالوها، هسته آنها را درآوريد. سپس آلبالوها را در كاسه درداري بريزيد و روي آنها شكر بپاشيد و در يخچال قرار دهيد.

البته توجه داشته باشيد كه اين كارها را يك روز قبل از درست كردن ته‌چين بايد انجام دهيد.

2 - برنج را بشوييد و همراه با مقداري نمك، حداقل به مدت 2 ساعت خيس كنيد. در اين فاصله زماني، كاسه حاوي آلبالو را از يخچال خارج كنيد و در سبدي كه روي كاسه ديگري قرار گرفته است بريزيد و آب حاصل را كنار بگذاريد.

3 - پياز را به صورت خلالي خرد كنيد. در يك تابه مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. سپس پياز خرد شده را داخل روغن سرخ كنيد. پس از آن، گوشت را نيز اضافه كرده، با كمي نمك و فلفل مزه‌دار كنيد. بعد از اينكه گوشت را نيز همراه با پياز تفت داديد، نصف استكان آب داخل تابه بريزيد و در آن را بگذاريد تا گوشت بپزد.

نكته: شما مي‌توانيد مانند آلبالو پلو، گوشت چرخ‌كرده را به صورت كوفته‌هاي ريز درآورده، همراه با آلبالو در ميان برنج بريزيد.

4 - قابلمه مناسبي را تا نيمه از آب پر كنيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا آب به جوش آيد. سپس برنج را در آب در حال جوش بريزيد و پس از نيم‌پز شدن برنج، داخل سبد آبكشي كنيد.

5 - كاسه بلوري بزرگي آماده كنيد و زرده‌هاي تخم‌مرغ را در آن بريزيد. سپس 4 قاشق ماست نيز به آن اضافه كنيد و توسط چنگال خوب هم بزنيد.

پس از آن، محلول زعفران را نيز بيفزاييد و دوباره با چنگال هم بزنيد.

حالا برنج آب‌كش شده را داخل كاسه بريزيد و با كمك قاشقي بزرگ به اين مايه آغشته كنيد. البته اين كار را به آرامي انجام دهيد تا برنج له نشود.

6 - تابه گرد نچسبي آماده كنيد و مقداري روغن در آن ريخته، نيمي از برنج را داخل تابه بريزيد. سپس آلبالوي بدون آب را روي برنج بريزيد و با پشت قاشق سطح آن را صاف كنيد. حالا سطح آلبالو را با لايه‌اي از گوشت چرخ‌كرده سرخ شده، بپوشانيد. در مرحله آخر، باقيمانده برنج را روي گوشت بريزيد و دوباره با پشت قاشق صاف كنيد. به اين ترتيب ته‌چين براي دم‌كردن آماده است.

شما مي‌توانيد به جاي ريختن آب روي برنج، به همان ميزان از آب شيرين شده آلبالو به همراه روغن يا كره استفاده كنيد.

مدت زمان لازم براي دم كشيدن ته‌چين حدود 2 ساعت است. بعد از اين مدت يك سيني يا ديس گرد را روي دهانه تابه قرار دهيد و آن را برگردانيد.

 

 

 

 


نوشته شده در   جمعه 16 مرداد 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode