ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 24 مرداد 1391     |     کد : 41189

میگو سوخاری هندی

میگو 500 گرم، پاک‌کرده ...


مواد لازم برای 4 نفر:
میگو 500 گرم، پاک‌کرده

سیر رنده شده 2 قاشق چای‌خوری

زنجبیل رنده شده 2 قاشق چای‌خوری

گرام ماسالا یک قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری

لیمو ترش یک عدد

نمک یک قاشق چای‌خوری

پودر زیره سبز یک قاشق چای‌خوری

پودر سوخاری 100 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

آرد ذرت 4 تا 6 قاشق غذاخوری

روغن مایع به میزان لازم



روش تهیه:
1- سیر، زنجبیل، آب‌لیمو، نمک و ادویه را با هم مخلوط کرده و میگوها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.

2- تخم‌مرغ‌ها را بزنید تا یکدست شود، کم‌کم آرد ذرت را به آن اضافه کنید تا به شکل خمیر یکدست و شلی درآید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

3- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. مقدار آن باید به اندازه‌ای باشد که میگوها در آن شناور باشد.

4- میگوها را در مایه تخم‌مرغ زده و در پودر سوخاری بغلتانید، سپس در روغن سرخ کنید. مدت زمان سرخ کردن حدود 4 دقیقه یا تا زمانی است که روی آن طلایی و ترد شود.



نکات:
1- آرد ذرت و نشاسته ذرت را با هم اشتباه نگیرید، آرد ذرت زردرنگ و نشاسته آن سفید است.

2- به جای میگو از مرغ نیز می‌توانید استفاده کنید.

3- اگر به زنجبیل تازه دسترسی نداشتید، به جای آن از نصف قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل استفاده کنید


نوشته شده در   سه شنبه 24 مرداد 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode