مواد اولیه :
برنج 500 گرم
ماهی شیرو میگو پاک کرده هر کدام 300 گرم
گشنیز خرد شده دو پیمانه
شنبلیله یک قاشق سوپخوری
پیاز نگینی خرد شده یک عدد
کشمش یک پیمانه
آب تمرهندی صاف شده یک پیمانه
نمک، فلفل قرمز، زیره و زردچوبه و روغن و تخم گشنیز به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت میدهیم. ماهی و میگو را در آب جوش انداخته با سرکه و کرفس به مدت پنج دقیقه میجوشانیم تا بوی زخم آن گرفته شود. سپس ماهیها و میگوها را در آبکش میریزیم تا آب آن به طور کامل گرفته شود. سپس آنها را به پیاز داغ افزوده و نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد اضافه میکنیم. بعد سبزیها را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط نموده، آب تمرهندی را اضافه کرده و تفت میدهیم. برنج را آبکش نموده تخم گشنیز و زیره را کمی تفت داده، سپس به همراه سایر مواد، آن را لابهلای برنج ریخته و با آب و روغن برنج را دم میگذاریم. این پلو حدود یک ساعت زمان میبرد تا آماده شود. سپس پلو مخلوط را در دیس کشیده و در صورت تمایل با کشمش سرخ شده آن را تزیین نموده و سرو میکنیم.