ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 7 تير 1391     |     کد : 38775

تست پنیر گودا

ابتدا فر را با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد روشن کرده نان تست را برش‌های نواری می‌زنیم. سپس در ظرف گودی ریخته روی آن مخلوط خردل و کره می‌ریزیم.

مواد اولیه:
نان تست چهار تکه
کره آب شده چهار قاشق سوپخوری
خردل یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل نیم‌کوب به میزان لازم
جعفری خرد شده تازه یک قاشق سوپخوری
پنیر چدار یا گودا رنده شده 3/1پیمانه
آویشن یک قاشق چایخوری
تخم‌مرغ چهار عدد


طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد روشن کرده نان تست را برش‌های نواری می‌زنیم. سپس در ظرف گودی ریخته روی آن مخلوط خردل و کره می‌ریزیم. نمک، فلفل، پنیر، جعفری و آویشن پاشیده مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. سینی فر را با فویل پوشانده برش‌های نان را روی آن چیده سپس به مدت 20 دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا کاملا برشته شوند در این فاصله در ظرفی آب را جوش آورده سپس تخم‌مرغ‌ها را به همراه یک چوب کبریت به آب جوش اضافه می‌کنیم تا شش دقیقه بجوشد. پس از آن از روی حرارت برداشته و در ظرف آب سرد خنک می‌کنیم. سر تخم‌مرغ‌ها را برداشته و نان‌های تست شده را با تخم‌مرغ عسلی میل می‌نماییم.


نکتــه:
چوب کبریت باعث می‌شود تخم‌مرغ هنگام پخت ترک نخورد. 


نوشته شده در   چهارشنبه 7 تير 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode