مواد لازم
کره خردشده250 گرم
شکر350 گرم یا2 پیمانه
تخم مرغ4 عدد
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
آرد300 گرم یا2 پیمانه
بیکینک پودر 2 قاشق چایخوری
آردذرت40 گرم یا3/1 پیمانه
شیر250 میلی لیتریا 1 پیمانه
طرز تهیه
قالب مربع شکلی به ابعاد23×23 سانتی مترراچرب کرده،کف ودیواره آن راباکاغذمی پوشانیم،همه موادراباهم داخل کاسه ای ریخته بادورکندهمزن تاجایی که باهم ترکیب شوندمیزنیم،سپس دورهمزن رابه درجه متوسط افزایش داده تاجایی که مایه صاف ویکدست شده،رنگ آن تغییرکند،می زنیم،مایه آماده راداخل قالب ریخته، صاف می کنیم ودرفرگرم شده بادمای 160 درجه سانتی گرادبا325 درجه فارنهایت به مدت 4/1و1 ساعت می پزیم،بعد از خنک شدن روی کیک رایک لایه عسل مالیده،مغزهای دلخواه(پسته،بادام،گردو،فندق)راروی آن می گذاریم ومجددا بامقداری عسل می پوشانیم.